​​​​​​​​

Kattavat palvelut yritysautoiluun

​​

​​Kattavat palvelut yritysautoiluun

Rahoitus

Rahoituspalvelumme mahdollistavat laadukkaan autohankinnan sitomatta pääomaa tai vakuuksia. Tarjoamme yritysrahoitusvaihtoehtoja asiakkaidemme kaikkiin tarpeisiin: osamaksurahoitus, rahoitusleasing ja huoltoleasing.

Lisäpalveluidemme avulla voit täydentää rahoitussopimusta. Voit esimerkiksi liittää siihen vakuutuksen tai huoltosopimuksen (osamaksu ja rahoitusleasing).

Lue rahoituksesta lisää täältä >>

Lue Caara Leasingistä täältä >>

 

Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus on asiakasystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa SEAT-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan.

Tutustu SEAT-huolenpitosopimukseen täältä >>


Vakuutukset

Auton vakuutukset hoituvat vaivattomasti kauttamme. Teemme yhteistyötä useimpien vakuutusyhtiöiden kanssa, kysy meiltä lisää.

 

Rakenna oma auto

Suunnittele käyttöösi sopiva auto. Valitse suosikkimallisi ja tee siitä juuri sinun näköisesi.

Rakenna oma SEAT täällä >>


Varaa koeajo

Meiltä löytyy erittäin kattava koeajokalusto. Voit varata koeajon suoraan netistä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. 

Varaa koeajo tästä >>


Yhteistyö leasingyhtiöiden kanssa

Toimimme tiiviissä yhteistyössä leasingyhtiöiden kanssa ja sitoudumme tarjoamaan asiakasyrityksillemme ensiluokkaisen "kerralla oikein" -palvelun. Tätä yhteistyömallia kehitetään asiakkaan toiveiden mukaan ja pidämme siksi kunnia-asiana tavata asiakasyritystemme autohankinnoista päättävät säännöllisesti helpon ja kustannustehokkaan palvelun takaamiseksi.


Huoltopalvelut

Lue lisää klikkaammalla tästä >>

 

Kysy meiltä lisää

Ota yhteyttä automyyntiimme. Katso yhteystiedot tästä >>