​​​​​​​​

Huoltotarjouksia

Hinnoittelimme pyyhkijänsulat tasarahaan!

Meiltä laadukkaat pyyhkijänsulat edullisesti! Poikkea hakemaan omasi!

  • Aero-sulkapari 50 €
  • Normaali sulkapari 35 € (ei Aero)
  • Takapyyhkijänsulat 15 €​

Auton nouto- ja palautuspalvelu 69 €

Voit toimittaa autosi pääkaupunkiseudulla huoltoon noutopalvelun avulla. Noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen. Nouto-/palautuspalvelun käyttö veloitetaan erikseen.

Lue lisää ja varaa aika täältä >>

Lentohuoltopalvelu 69 €

Teemme autosi tarvitsemat toimenpiteet kätevästi matkasi aikana. Matkan kestosta riippuen (väh. 2 arkipäivää) voit joko huollattaa autosi tai korjauttaa korivauriot. Lentohuoltopalvelumme noutaa autosi Helsinki-Vantaan lentokentältä, huoltaa tai korjaa sen toimeksiantosi mukaisesti ja palauttaa sen kentälle kunnostettuna ja pestynä sovittuun aikaan.

Lue lisää ja varaa aika täältä >>

SEAT Center Tarkastuspalvelu 29 €

Tarkastuta autosi meillä esim. lomareissuja varten. Teemme autollesi 18-kohdan tarkastuksen.

Lue lisää ja varaa aika täältä >>

Katsastuspalvelumme alk. 59 €

Katsastuspalvelu määräaikaishuollon yhteydessä 59 €
Katsastuspalvelu 99 €
Katsastuspalvelu sijaisautolla 149 €

Tutustu lisää ja varaa katsastuspalvelumme​ täältä >>​

SEAT Economy-huolto

Huollata SEATisi nyt edullisesti SEAT Centerissä. SEAT-ammattilaisina tunnemme autosi parhaiten ja pystymme tekemään kaikki huolto- ja korjaustyöt laadukkaasti kilpailukykyiseen hintaan. Economy-huollot ja -hinnat koskevat yli 5-vuotiaita 4-sylinterisiä​ SEAT-malleja.

Varaa huoltoaika täältä >>

 

Economy-huolto 199 €

Laaja, yksilöity sisältö kilpailukykyiseen hintaan!

Economy-huolto sisältää SEAT-henkilöautosi huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset, alkuperäisen öljynsuodattimen ja tarvittaessa öljypropun tai tiivisteen sekä SEATin laatuluokitukset täyttävän laadukkaan Longlife-moottoriöljyn (huollon lisätyöt veloitetaan erikseen).  Saat myös autoosi liikkumisturvan käyttöösi, mikäli autosi huolto-ohjelman vaatimat työt on suoritettu. Varaa autollesi huolto soittamalla huollon ajanvaraukseen tai verkkovarauksen kautta. Huollon ajanvarauksen puhelinnumeron löydät toimipisteiden yhteystiedoista.

Varaa huoltoaika täältä >>

Hammashihnan vaihdot alk. 649 €

Tiesithän, että aikaperusteisesti suositeltu vaihtoväli hammashihnalle on 6 vuotta. 
Nyt hammashihnan vaihto yli 5 -vuotiaisiin 4-sylinterisiin SEAT-henkilöautoihin: bensiinimoottorit 649 € ja dieselmoottorit 699 €. Hinta Sis. Vesipumpun, mikäli hammashihnan yhteydessä. Huom. Vesipumppu ei kuitenkaan sisälly pakettiin, mikäli autossa on sähköinen/ sähköisesti ohjattu vesipumppu (esim. 1,6 TDI sekä TSI-moottorit).

 

Economy-huollon lisätyöt

Economy-huollon yhteydessä huollon lisätyöt laadukkain SEAT-osin tarjoushintaan. Kysy huoltoa tilatessa varmasti kilpailukykyinen tarjous.

 

Tarjoukset ovat voimassa kaikissa K-Caaran toimipisteissä (poislukien nouto-ja palautuspalvelu sekä lentohuoltopalvelu->ainoastaan Pks. Seudun sekä Turun toimipisteissä). Muut ajankohtaiset tarjoukset näet parhaiten huollon verkkovarauspalvelun kautta, Varaa huolto.